Achtergrond

Hans

" Ik vind het heerlijk om te spelen. Lekkere nummers die mij raken. Nee geen alledaagse nummers! Maar ik treed liever wat minder vaak op dan steeds maar de doorsnee covers spelen. We hebben gemerkt dat we ook veel positieve reacties juist daarom krijgen.  Nu weer een nieuwe dimensie toegevoegd, nl het schrijven van eigen nummers. Dit doen we sinds 2018. Inmiddels hebben we 2 EP's  uitgebracht! mijn referenties zijn o.a. The Sound, Joy Division en de hedendaagse bands The Murder Capital en Fountains DC.”


Jan

" Het blijft leuk om op zoek te gaan naar nieuwe nummers. Lekkere muziek zelf te spelen! Regelmatig overkomt me het tijdens het spelen hoe prettig het is om deze muziek te samen maken. Veel variatie. Van oud naar hele recente indie rocknummers..en vanaf 2018 onze eigen nummers! Dit houdt het spannend. Daarom is het leuk om te zien dat we met ons optreden het publiek enthousiast kunnen krijgen.

Mijn favorieten zijn momenteel P.J. Harvey, Queens of the Stone Age en Highly Suspect en natuurlijk onze eigen nummers!


Marijn

 

Ooit begon ik met trompet, daarna gitaar en toen bleek het drummen best goed te gaan en super om te doen. In mijn studententijd heb ik in diverse bandjes gespeeld. Mijn favoriete bands toen, maar ook nu nog Joy Division, The Cure en The Smiths. Fijn dat in deze band de muzikale voorkeur in de traditie van deze bands ligt. 

Na een periode van stilte vind ik het weer heerlijk om samen muziek te maken!

Marijn
Marijn