Achtergrond

Hans

" Ik vind het heerlijk om te spelen. Lekkere nummers die mij raken. Nee geen alledaagse nummers! Maar ik treed liever wat minder vaak op dan steeds maar de doorsnee covers spelen. We hebben gemerkt dat we ook veel positieve reacties juist daarom krijgen.  Nu weer een nieuwe dimensie toegevoegd, nl het schrijven van eigen nummers. Dit doen we sinds 2018. Inmiddels hebben we 2 EP's  uitgebracht! mijn referenties zijn o.a. The Sound, Joy Division en de hedendaagse bands The Murder Capital en Fountains DC.”


Jan

" Het blijft leuk om op zoek te gaan naar nieuwe nummers. Lekkere muziek zelf te spelen! Regelmatig overkomt me het tijdens het spelen hoe prettig het is om deze muziek te samen maken. Veel variatie. Van oud naar hele recente indie rocknummers..en vanaf 2018 onze eigen nummers! Dit houdt het spannend. Daarom is het leuk om te zien dat we met ons optreden het publiek enthousiast kunnen krijgen.

Mijn favorieten zijn momenteel P.J. Harvey, Queens of the Stone Age en Highly Suspect en natuurlijk onze eigen nummers!


Marijn

 

Na wat muzikale omzwervingen heb ik de drumstokken weer opgepakt en ik moet zeggen dat ik dat had gemist. Na eerder in bands te hebben gespeeld die ook mijn muzieksmaak onderstreepten met invloeden van The Cure, Joy Division, maar ook The Pixies en Dinosaur Jr., is het erg fijn om nu weer met anderen de muziek te maken die bij me past. Wat mij betreft draait het bij muziek maken niet om die ene partij, maar om het aanvullen van elkaar en zo het gevoel van een nummer te creëren. Of dat nu iets gevoeligs is of gewoon lekker knallen.

 

Marijn
Marijn